Смайли Моп произвежда четки, метли и бърсалки
Избор на език: Български Български English English
Производство на четки, метли и бърсалки
Начало / За нас
Смайли Моп - производство на четки и бърсалки
За нас
“Смайли моп” ООД е специализирана в производството и продажбата на широка гама бърсалки ,четки и метли ,както за битови ,така и за промишлени нужди, от естествени екологично чисти материали.Компанията е оборудвана с най-модерните машини,които гарантират най-добрите условия за производство, в съответствие с международните стандарти.Професионалните умения на екипа,постоянното обучение и усъвършенстване създава строга система за управление на производството,отговаряща на изискванията на клиентите.
В КАКВО ВЯРВАМЕ?
Ние вярваме в това,че основата на успеха на нашата компания се дължи на силата на екипа ни.Отдаваме голямо значение и любов на всяко изделие,което произвеждаме и сме убедени,че нашите клиенти го усещат.
НАШАТА ЦЕЛ
Твърдо решени сме да станем едни от водещите производители на бърсалки,четки и метли в страната и извън нея. Смятаме,че високият професионализъм на екипа и отвореното общуване с клиентите е основата на успеха. Не пропускаме нови идеи,като възможност за развитие и не правим компромиси с качеството на произведените артикули и обслужване.